Craiova Links
Craiova Links
      Distinși colegi,

       Suntem onorați și bucuroși să vă invităm în perioada 30 mai - 1 iunie 2024 la a 15-a ediție a Congresului Național al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, Stoma Links, organizat în parteneriat cu Colegiul Medicilor Stomatologi Dolj.

       Anul trecut am abordat multidisciplinaritatea pe care o implică stomatologia și s-a dovedit un adevărat concept-program pentru fiecare dintre noi, pentru profesia noastră, pentru obiectivele profesionale. Tema de anul acesta vine în continuarea acestui programului de deschidere și atrage atenția asupra ideii de strategie, asupra cunoașterii sistematice a prezentului ca să putem pune baze solide pentru viitorul terapiei stomatologice.

       Vă invităm să reflectăm împreună la „Prezentul și viitorul tratamentelor stomatologice”. Abordarea analitică și gândirea critică ne vor ajuta să identifică perspective proactive, să explorăm potențialul creativ în profesia noastră, să configurăm direcții viitoare ale medicinei stomatologice în Craiova și nu numai. Ne vor fi alături keynote speakers din țară și din străinătate, profesioniști dedicați, vizionari, dar și atașați de comunitatea noastră. Am pregătit workshopuri, am conceput contexte academice propice pentru dezbateri cu o miză atât de mare.

       Vă așteptăm la Facultatea de Medicină Dentară (Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova) să dezbatem și să generăm împreună teme, soluții și idei care vor marca anii care vin.

       Ne dorim să ducem și de data aceasta mai departe dialogul inițiat în urmă cu 15 ediții, să consolidăm și mai mult legăturile dintre noi, să împărtășim și să descoperim noi și noi modalități de a fi mai buni, mai performanți, mai implicați.


Prof. Univ. Dr. Adrian CAMEN
Decan al Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF din Craiova